Två dagar kvar.

Ja då har jag haft lite mors-dag mys, vi brukar aldrig riktigt fira det men just nu mår min mamma inte så jätte bra och plus att hon och mormor gör värdens jobb in för min student, tanken var ju att jag skulle hjälpa till nu när jag kom hem men hoppar ju på 3 ben då det blir lite krongligt.

Nu är det 2 dagar kvar till min student och jag är så sjukt nervös och det känns bara overkligt. Plus att det händer så mycket den här veckan.
Måndag: Fixa naglarna hos en kompis, hon gr mig kompis pris 200:-  :D
Tisdag: Tar jag studenten :O.. Pojkvännen 20 år
Onsdag: SOVA! ev med hem till pojkvännen
Torsdag: Träningen
Fredag: Möte, ny psykolog, sjukt nervös!!
Lördag: Träning, fira pojkvännen med en grill-fest
Söndag: Tävling

Fick bara lust att lägga ut min "lilla" planering hihi.
Men för att komma till mitt mat intag i dag..
En kop te vid 10, utan socker
Två chocklad-bitar vid halv 1
En korv vid åtta
Några få chips...

JAG HAR ÅNGEST! :S
Känns som att jag ätit alldeles för mycket, magen verker jag vill bar spola tillbaka tiden och minska ner på all den där maten!! Känner mig så hemsk och tjock nu :(. Blää!

Nej nu ska jag stänga av datan och försöka sova.
Hoppas ni läser min blogg fast än jag va borta och hade svårt att uppdatera.


Puss och Kram, sov så gott (:



Örebro dagarna.

Dit resan: Tågresan dit gick väldigt bra, de ända bökiga va att jag hade råkat boka med ett byte :/. Högtalarna i tåget funkade knappt så jag hörde inte va dom sa. Jag hoppade av tåget och fick ta mig till Info och fråga damen som satt där.. Hon va jätte otrevlig utan andledning, hon sa "Ja du ska till perång 3 och dit är det långt och du har 5 min på dig så det är bäst att du skyndar dig." Jag fixar till väskan som jag hade hängades över ena axen och tar ett stadigt grepp om kryckorna för att göra mig "redo" . "Ja men stå inte här och slöa, du missar ju tåget snart". Jag gav henne en lite sur blick och började hoppa iväg. Vägra fråga om jag ville ha hjälp eller så.

På vägen bort möter jag en jätte snäll kille som hjälper mig att visa vägen och hjälper mig på de nya tåget, jag skämmdes lite, väldigt mycket men han verkade inte tyck att jag va konstig eller så.

Väl framme så möter jag min kompis och hoppar fort fram till henne och ger henne en kram, hälsade på hennes killkompis som stod bredvid henne. Vi rörde oss mot stan och skulle möta en av hennes tjejkompisar och äte lunch med henne (Magen värkte). Dom två beställde pasta och min kompis tvingade mig att köpa något, vart en sallads macka med groft bröd och jag fick i alla fall i mig 3-4 tuggor :).

Sen rörde vi oss mot hennes lägenhet (elev hem) för att lämna min väska och så. Vi gick senare på kvällen till Ica för att hon ville ha en Pizza och jag köpte en liten sallad. Sen kom det roligaste av allt... Festen på stranden. Jag hoppade och hoppade och hoppade.. Det tog mer än 20 min dit och de va rena rama teräng banan, men framkom jag. Vi satte oss vid en bänk och väntade på dem andra. Under tiden kommer två äldre män på två moppar. Efter en stund ser jag att dem häller ut en tjejs vin. Då vi ställde oss mer för oss själva. Oss kollade dem inte! YEY :D. 

De va jätte mysigt fast än att jag satt på en och samma plats nästan hela tiden, efter som att kryckorna sjunker i sanden. Men de va jätte härliga människor som inte gav mig konstiga blickar eller så, jag kände mig som en av dem. Den kännslan va sjukt längesen jag kännde. Grillade och drack vid elden <3 I will go back to that! <3. 
Vi kom hem vid 1 tiden och det va väldigt skönt för mitt knä började verka.

Lördag: Vaknade jag vid 6 och min kompis vid halv 9. Jag gick upp och duschade. I dag va jag jätt närvös efter som att mötet väntade. Vi hade mötet ute i solen och det tog ca 3 timmar men de gick väldigt bra. Jag tog bussen tillbaka till Järntorget och mötte alla dem andra där. Vi åkte hem till en tjej somfyllde år. Grillade kyckling korv och lite så. Efter de så va det tänkt att vi alla skulle till en festival som va där. Men jag va helt slut så vi åkte till boendet och vilade, packade. Sen kom en av personalen och frågade om vi ville baka kladdkaka med honom. Det gjorde vi :) Det va jätte kul. Jag och min kompis skrattade väldigt mycket medans dem två killarna från personalen "bråkade" mer retade varandra.

Jag åt faktiskt en liten bit av kladdisen och den va grymt god, jag som tvingade dem att ta mer kakao än vad det står ^^. Så den vart perfekt + att jag ville ta ut den när den förtfarande va liite smällt. Sen vart det ett "tjat" om "Skyll på stockholmaren".. "Det va stockholmaren". Lite roligt så jag fnittrade till. Vi satt i ett sälskaps rum/kök i en stoor soffa och kollade på narnija 2 (jag har inte äns sett 1:an) Läst 1 och ½ bok.
Efter filmen gick vi och fixa det sista och sen la vi oss.

Söndag: Vi åkte hem och min kompis fick det väldigt kämmpigt efter som att jag inte kunde bära min väska pga att jag inte kunde ha jackan på mig så den låg i väskan. Nu är jag hemma, och vill tillbaka.

Självklart hände det en massa mer men såg nu att det vart väldigt långt inlägg. Men jag har haft det otroligt roligt och bra, jag älskar örebro man är så välkommen och alla va så trevliga och frammåt.

Nu ska jag sitta med ute och fika med familjen + mormor som är här.. Mors dag idag jue ;).

Hörs senare :).

Kram på er alla, kommentera och jag svarar.



Örebro.

Japps då är jag framme, tåg-resan kändes som en evighet men jag överlevde.
Kommer inte kunna blogga, men skriver när jag kan..

Kram Kram (:

Nervös.

Ja då ska jag smått börja packa in för morgon dagen då jag ska våga mig ut på en tåg resa till örebro.. Känns skit jobbigt men fått tips i dag att jag ska se det som en utmarning och en tävling mot mig själv. Men det är sjukt svårt och de känns verkligen jobbigt.

Tips på hur man klarar av en resa i ca 2-3 timmar?
Jag kommer känna mig så rastlös och om mamma köper en tidning så kommer jag aldrig känna att jag har tid eller ro att läsa i den, kommer vara för upptagen med att tänka på vart vi är hur jag ser ut egentligen och sedan störa mig på vad jag valde för kläder osv. Det värsta är när jag ska gå av och alla kommer stå där och möta mig då jag atomatiskt kommer vara den alla "vill" se på efter som att de va ca 2 årsen dem träffa mig + att jag sticker ut med mina tre ben.

Men jag har faktiskt börjat lära mig lite halft hur man ska gå med kryckorna så nu ser det lite mer normalt ut. Men dem kommentarerna jag fått i dag när jag va i centrumet va "Oj vad blek du är i hyn" - min mamma gav dem en lite små sur blick och jag titta bara ner i marken. Jag är alltid blek, förutom när vi va i thailand i ca1½ månad - då vart jag så som man normalt blir när det är en svensk fin sommar (inte riktigt men nästan). Och vad ska jag göra åt att jag är blek? :S...

Jag är också nervös in för studenten, nya mötet med en ny psykolog, pojkvännens 20 år fest x2 och sen tävlingen med gymnastiken. Känns som att det är för mycket för mig och då sätter jag ännu mer press på mig själv.... Jag har tex inte ätit något sen den där "lilla" mackan i morse. Men hoppas det är fint med er alla (:

Puss och Kram (:


Äventyr

Då är jag hemma igen. Va i skärholmen i ca 2 timmar, hittade en student klänning och lite annat men jag försökte skynda mig så mycket som möjligt efter som att de va ganska mycket folk över allt. Det jag tyckte va mäst jobbigt va att alla tjatade om att dem hade hiss om jag ville åka men så handikappad är jag inte. Men mamma bara skaka på huvudet och ville inte ens försöka med att säga "Dem vill bara vara snälla".

Det känndes obekvämt att går runt men vissa sekunder tror jag att jag glömde bort att tänka på vad andra tänker om mig för att jag va så inne i att ta mig fram. Men jag orkade inte hoppa runnt till miljoner olika butiker utan gick in i två olika och kolla på klänningar och sen valde jag en. Det finns inget värre än att stå i ett omklädnings rum som är gjorda av speglar + att jag skulle ta på mig en vit klänning. Men jag lever i alla fall, men känner att huvudet och armarna är väldigt utmattade.

Jag köpte faktiskt smink också men personalen som jag frågade om hjälp gav mig en liten blick "Är du dum i huvudet?" efter som att jag frågade på engång när vi kom in "Hej jag kan inget om smink och vill ha hyfsat pris" Så rabblade jag upp att jag skulle testa en fondation och ett puder för o se vad jag tycker är bäst att andvända och även en maskara. Pudert är halva ljus och halva mörk för att de skulle va nån form av balans (eller vad hon sa) den är från loriall lika så med fondationen. Masckaran har jag ingen aning om men de va någon som skulle förlänga ögonfransarna lite.

Det sista jag tog va en puder borste och en fondaton borste, det skulle tydligen bli bättre resultat. Så när jag orkar får jag testa och se vad jag vill ha till studenten. Och efter som att ni tycker bilden va fin på mig och att jag inte alls ser konstig och tjock ut ska jag börja fundera på att lägga ut en student bild..
Men det är på tis så jag kan fundera och ni kan få skriva om ni vill se mer bilder eller så :)
Lika så med smink, har ni tips till en som är vit som snö?

Nej nu ska jag vila lite.

Kram Kram <33


På G igen.

Japps då ska jag försöka göra mig i ordning. Mamma har tvingat med mig till skärholmens centrum, jag fick doc välja mellan nacka forum och skäris. Men jag vill verkligen inte in i ett centrum och framförallt inte nu när jag hoppar på kryckor. Men jag har ingen student klänning så vi måste i väg. Tar studenten på tisdag och i morgon åker ja till örebro och är där till söndag. Så lite smått panik.

Mamma tvingade, jag menar tvingade verkligen i mig en halv kopp te och några tuggor på en halv macka. Nu har jag ont i magen men jag förstår att hon vill att jag ska äta men det tar verkligen emot något fruktansvärt. Det är kanske svårt att förstå men det är också svårt att förklara hur det känns att äta.

Jag minns inte hur tex: Glass, vissa godisar, maträtter, ketchup, poppcorn eller så smakar efter som att jag inte ätit något sådant på väldigt väldigt länge. Låter kanske tragiskt men så är det :/.

Nu ska jag byta om till något annat än mjukisar. Mamma har skrivit en lapp åt mig vad vi ska handla åt mig...

Lista:
Klänning          Till studenten
Vår jacka          För att jag inte har någon i rätt storlek (alla hänger som tält)
Ballerina skor  Några som passar till kläningen
Sommar strumpor  som jag kan ha i ballerina skorna
Fondation                 För att jag behöver och ska våga visa mig ute
Puder                        -      ||      -
Mascara                  -       ||      -
Block                 Ska på möte i örebro då jag ska anteckna massa saker

Nu måste jag springa (med mina kryckor)

Kram på er alla <33



Möte.

Idag tog jag mig som sagt till skolan och komi tid men de va bara raka spåret till smatalet med skolsyster. Började med att smörja in knät och fråga om min medicenering angående knät, hon förbjöd mig att äta dem. För dem ska man ta en timme innan man äter ordeklig måltid mat. Biverkningarna för medecinen är att man kan få int i magen så hela mitt mag system skulle kolapsa (tur att jag tablett vägrade in för mina föräldrar). Jag har tagit huvudverks tablett två gånger i mitt liv hatar verkligen sånnt.

Men sen kom vi in på att jag inte kan gå till henne längre efter som att jag slutar nu. Vilket jag nästan gråter över för att hon är den bästa personen jag haft att prata med, vet inte hur många olika jag har gått till men inte kännt att vi passar. Hon är verkligen en rolig typ som får mig att skratta trotts att vi snackar om hur jag tänker.

Men hon visste en jätte bra tjej som hon känner lite halft. Så på fredag den 5 ska jag dit, hon ska ta blod värde och ev mäta och väga mig (Jag är livrädd) Så nu vågar jag knappt äta det jag brukar få i mig för att jag är rädd att hon inte tycker att jag ser sjuk ut. Men det är antagligen bara något jag fått för mig. Men eventuellt så ska jag träffa henne 2-3 gånger innan hon gör prover och allt det där för att få en inblick på hur min vardag ser ut, min bardom och hur jag tycker och tänker om mig själv och andra. Sjukt närvös!

Men jag vet själv att hur hemskt, läskigt, obehagligt eller avskyvärt jag än tycker att det är så hjälper jag mig själv på något vis, genom att ta mig dit och ge den människan en chans.

Det sista hon sa innan jag gick i dag var:
"Tyck inte illa om dig själv, du har en fruktansvärt fantastisk utsrålning
och jag tycker synd om dem som inte får chansen att lära känna dig. Lycka till i framtiden"


Jag log och tog upp min knytnäve för munnen och fnittrade till, jag vet att hon förstod mina tankar. Gav henne en kram och sa att hon är en helt fantastisk skol sköterska.
Det känndes hemskt att lämna henne. 

Såg nu att det vart ett ganska långt in lägg men det jag ätit idag är ca 1 decliter yogurt och ca en halv macka. Hoppas ni haft en fin fin dag :)
KRAM på er SÖTA läsare <3


Lite fort.

Ja då är jag ÄNTLIGEN hemma!! Vet ni hur jobbigt det är att åka kommunalt med framför allt kryckor? Det går inte att beskirva, på och av bussar, igenom spärrar upp och ner för trappor, folk bara stirrar och jag som har svårt för sånnt i vanliga fall.. Nej urs!

Mötet i morse gick faktiskt ganska bra, men att jag ska få ytterligare en ny person som jag ska gå till. Jag är jätte närvös, efter som att det är hon som ska få hålla kollen på vad jag äter och inte, om jag behover några extra tabletter för att få i mig ensergi..osv. Jag är så rädd att hon ska tycka att jag är tjock eller att jag inte alls behöver gå till henne. Efter som att jag känner mig stor så kommer jag ha så svårt att äta normalt igen. Men får se vad hon säger, jag är i alla fall inställd på att gå dit även om det känns hemskt och skit jobbigt.

Nej nu ska jag vila och sen skriver jag lite mer om vad som händer.


Kram Kram<3


Vaken - Barn tanke rädda mitt liv.

Jag vaknade så där vid fem, i dag börjar jag vid 10 men har bara en lektion och måste på ett samtal först så kommer missa den, men jag måste i alla fall till skolan och tömma mitt skåp eftersom att i morgon ska (då menar jag SKA) till stan. Så på mitt samtal i dag ska jag få tips och förslag på hur jag och andra tänker och tycker när man vistas balnd massa människor så att jag kan slappna av och gåi lugn och ro, vilket jag tvivlar starkt på.

Igår hittade jag en dag bok från jag var 8-9 år, jag är samma exat samma människa med nästan samma tankar. En mening som jag verkligen kommer ihåg "Om jag skulle råka dö nu så kanske jag åter föds och mina föräldrar blir rika och bor lyxigt, och jag blir som Alexandra" (alexandra va en kompis till mig när jag va liten) Jag minns det där lite halft, efter som att jag gick på kyrkans barn timmar så fick vi lära oss om återfödelse och så redan när jag var 5. Jag kännde att jag var i vägen och att alla mina vänner hade finare saker och finare hus osv. Fast att min familj är precis som alla andra, eller vad man ska säga.

Jag har haft självmords tankar typ 1 gång men då på ett av mina miljoner samtal så frågade hon vad som fick den tanken att försvinna (efter som att det inte stod i jornalen) och jag svarade att jag tänkte på hur det är att ha egna barn och se dem växa upp. Fast där är jag lite både och, för efter som att jag tycker dagens samhälle är förjävligt med all dess "perfekt-het" och mode värden, den jag är så irriterad på! Det är den som gör att jag känner att jag inte passar in, alla andra har finare kläder och matchar sina kläder så perfekt + att alla ser så sjukt perfekta ut. Den värden vill jag inte att mina barn ska växa upp i. Nej jag vill att dem ska kunna vara exakt precis som dem vill utan att hela tiden kolla sig i spegeln och gämföra sig med alla andra.

Men det är klart att värden är det man gör den till men helt ärligt så har vi människor för mycet press på oss. Man ska ha bra jobb så man har mycket pengar så att man kan köpa det finsate kläder,skor, produkter osv, och för att kunna bo fint och kunna resa precis vart man vill. FY! Jag blir stressad av att bara jag skriver orden!

Just därför avgudar jag speciellt mina hundar, men djur överhuvudtaget, efter som dem har samma "kläder" hela tiden och nöjer sig med det. Dem går inte om kring och "Åh vad fin prick du har där vid ditt öra, vart har du köppt den?" då den andra svarar  "Ah tack jag vet, pappa köppte den i frankrike när han va där med jobbet på affärs resa, de är bureburyes senaste"  - Inte direkt va?

Jag hoppas ni förstår vad jag menar, för höga krav på oss själva.. Varför inte njuta av livet även om man har piss jobb med skit betalt? Det är väl inte jobb, pengar, kläder som håller livet igång? Tänk på sten åldern.

Nej nu måste jag sluta skriva, måste börja fixa lite och det tar ju evigheter när man har 3 ben! x)

Kram Kram på er alla (:



Sova daxis?

Jag är absolut verkligen inte trött, vilket jag borde va efter som att jag inte kunde sova i natt pga mitt knä. Jag borde dess utom inte vara så pigg som jag är heller (enligt läkare) efter som att jag inte har energi-järn-kolhydrater osv i kroppen. Jag har i dag ätit ca en halv kopp yogurth och ca 1 dcl sallad. Men va fasiken jag äter i alla fall! Bara det är lixom framsteg här hos mig. Men då duger inte det.

Nej men i alla fall. Jag är inte bra på att hoppa på 3 ben x)
Det jag ville komma fram till är att jag är ytterst stolt över att ni läser och kommenterar, hade aldrig äns vågat drömma om att någon skulle orka det. De va min sjuksyster på skolan som gav mig det i läxa, jag tvekade, men hon fortsatte att tjata och tjata och sa "Ge inte upp innan du försökt.." Så till slut tog jag steget att skaffa blogg - Då jag valde namnet just för att på minna mig själv, och andra såklart, att man faktiskt bara har ett liv att leva (vad jag tror) och man har den kropp man har.. Jag är doc inte så bra på att ta in det i mitt egna huvud men vill på något sätt få andra att förstå det och ta vara på era liv och njut av er själva! (vilket jag INTE gör eller uppnår).

Men kan verkligen inte beskriva hur glad jag är för det här (:

TACK TACK TACK Alla SÖTA!

Nej nu tror jag att jag ska försöka få i mig lite oboye (försöka!!) tips från mias blogg: http://miary.blogg.se/  :P

Puss Puss <3


Träning.

Idag kom jag till träningen för att den andra tränaren inte skulle behöva vara själv. Jag fick mäst sitta och titta, kommentera och skriva. Men det är så konstigt att jag helatiden kunnat ta mig till träningarna trotts att jag hatar att ta stegen utanför dörren. Tjejerna lekte och tyckte det va jätte skoj med mina kryckor, själv HATAR jag dom!
Kan inte äns gå från köket in i ett annat rum utan att halft slå i hjäl mig, det kallar jag inte kul, mer jobbigt ^^.

Nu ska jag fortsätta med det sista arbetet!

Men SUPER TACK alla för era kommentarer, det känns så sjukt roligt och underbart att det finns folk som ni, sånna som icke dömmer eller så, utan bara allmät trevliga :)

STORA kramar på er <3


Vårdcentralen.

Jag hatar, menar verkligen HATAR när folk tittar och glor på mig. Och när jag kom in i entren satt det såklart en massa människor där som så klart stirra på mig.. Men min mamma sa "Men det är ju klart att dem tittar när du hoppar med kryckor". Svårt att få in informaton. Men jag fick sitta där och låtsas titta i en tidning med mamma medans alla glodde op mig och jag ville bara sjunka genom jorden. Jag va jätte närvös, efter som mamma sa att läkaren skulle vara en kille i 40 års åldern fick jag lite halft panik, gillar inte läkare och killar över 35 är hårdhäntare. När det äntligen var min tur, det första jag gör är att sätta kryckan på min egna fot och snublar in i en gubbe, *stackars gubben* tänkte jag, men mamma sa, jag tyckte mer synd om mig som fick alla blickar och som ville bort från jordens yta. 

Besöket gick ganska fort, han kände och klämde, jag skrek och yla *nästan så högt att det hördes över allt*. Det visade sig att jag har en slags inflamation mellan lederna i knät. Jag får inte belasta det men måste doc böja lite på det och så för att vetskan ska tyrckas bort, eller hur det va. Men det gör fruktansvärt ONT och jag måste alltså ha kryckor i 2-3 veckor  :(. Jag som först ska till örebro och tar studenten på tis!! Blää.

Hoppas allt är fin fiint med er alla! (:
Själv sitter jag och pluggar med det sista arbetet!!


Kramis på er alla <3


Redo!

Japp då är jag uppe och hoppar omkring på kryckor. Varit vaken väääldigt länge, går absolut inte att sova nu när jag har ont i knät. Inte kan jag hoppa på kryckor heller, jag sätter antingen kryckan på minegna fot, framför varnadra eller snett långt ut så jag nästan trillar... Har aldrig någonsin i hela mitt liv hoppat på kryckor men nån gång måste väl vara den första, vetdoc inte vad dom säger på vårdis, jag kanske inte behöver kryckorna (hoppas hoppas hoppas). Men ska inte ta ut något i förskott. Så ont som jag hade igår kväll har jag aldrig varit med om, det kändes som att de rördes om i knät att någon/några drog i varisn ände + att min vad va gånger 2 på de benet. Det konstiga är att nu på morgonen gör det inte så jätte ont, det känns men inte alls samma smärta, vilket som är skönt.

Så nu ska jag till vårdis och höra vad dom säger om mit knä, kan inte minnas när jag va hos en läkare med någon annan kropps del än ryggen eller så. Hoppas ni mår fint, här i stockholm är det STRÅLANDE sol igen :) 
(Jag är stolt att jag vågar mig ut, men nu är det trotts allt ett måste :S )

Kram Kram på er! :) 

Sämst.

Just nu mår jag sämst. Efter som att jag snart går ut skolan kommer jag inte kunna träffa dom personerna som jag pratar med nu om mitt liv och så. Men min mamma har svårt att aceptera att jag har ätstörningar och lite annat så nu har vi nyss bråkat ganska reält, vilket jag hatar! Brukar väldigt väldigt sellan bråka med familje medlemmar. Mamma tycker inte jag behöver gå till någon efter skolans slut, men det känns för stort steg, det blir lixom från 0-100.
Jag känner mig hemsk. Bara för att jag är som jag är. Men det är så mkt med skolan, närvös in för studenten, mat problem och så. Då jag verkar få andra att må dåligt och det är det sista jag vill. Vill inte att någon överhuvudtaget ska må som jag.

Jag är snart klar med ett av mina arbeten, men jag är så omotiverad så att det inte finns. + att jag nu hoppar på kryckor :(. Nej tur att vi har fint väder och jag mina två underbara hundar (:

Nu ska jag plugga, eller ja försöka igen...

Kram Kram <3

Skola - aldrig slut.

I dag var jag i skolan på en lektion sen ett samtal sen en lektion sen orkade jag bara inte mer så jag åkte hem. Men jag fick två nya uppgifter, hem prov. Så hela den här kvällen/natten blir att göra klart dom två arbeterna.
Urs det känns som att det aldrig tar slut, och så borde jag inte uttrycka mig efter som att på tisdag nästa vecka så tar jag studenten och den bara närmar sig allt mer och mer.

Samtalet i dag, gick överraskande bra. Skriver mer om det sen måste verkligen komma igång med arbeterna nu.

Visst är det STRÅLANDE väder idag här i stockholm?! Åkte hem i en t-tröja (:



Hörs snart, Kram på er alla fina (:

Jag VÅGADE!


Okej här kommer en liiiten bild på mig. Men FY vad jag skämms :$ Letat bild i evigheter nu och kan inte bestämma mig villken jag egentligen vill visa, (helst ingen) men bloggen blir så mycket roligare med bilder.

Och ja, jag är ju medveten om att man inte ser så mycket av mig men jag är stolt över att jag överhuvudtaget våga lägga in en bild i min blogg. Men ni får ursäkta om jag ser tjock eller så ut, så som jag ser mig. (men är medveten om att läkare, nära och kära påstår annat hela tiden). Jag vill inte verka skrytig eller så.

Jag hatar precis allt på min kropp och det har jag gjort väldigt, väldigt länge + att på senare tid pressar massa människor i mig mat och annat joks som bara ger mig mag-ont och känns som att magen nu är uppsväld, som om jag vore gravid... Okej nu ska jag inte skriva en uppsats om vad jag tycker om mig själv, för ni som läst mina inlägg och så är trotts allt lite medvetna om mitt tillstånd.

Dagens mat-intag: Två tuggor av en macka, några skedar med köttfärs sås och spagethi, två choklad bitar. - Vilket som är VÄLDIGT mycket för mig! Är jag inte duktig? :) ^^ hihi. 

Tack, tack, tack alla för era kommentarer än en gång. Men det värmer så att ni vill läsa och skriva här i min blogg <3 



Lejon.

Nu är jag hemma från uppvisningen. Gick upp klockan halv 7, vilket inte var något problem alls. Jag ställde klockan i går ut i fall att, men vaknade vid kvart över 5 men låg kvar. Sen väkte jag lilla syster som hjälpte mig med håret och sminket efter som att jag inte sminkat mig på jag vet inte hur länge så är inte så jätte bra på att få det snyggt. Men håret vart stort som satan, ser verkligen fjortis aktigt ut. Men det va tänkt att det skulle bli en lejon mann x).

Nu sitter jag och lägger in bilderna på datan. Jag ska försöka våga lägga in en bild på mig själv. Enligt mina kontaktmänniskor och liknande tror dem att de skulle få mig att må bättre.. Hur skulle en bild på mig själv hjälpa mig genom att jag lägger ut den här?. Förstår inte.

Just nu känner jag mig helt slut och vill bara sova, men då kommer jag garanterat vara vaken hela natten och jag MÅSTE till skolan i morgon. Sista veckan i skolan.. Känns helt sinnes sjukt, går måndag nästa vecka men då sätts alla betyg och sen tisdag är det bara studenten. Känns så overkligt. Men jag har lyckats höja upp en massa betyg (som varit dåliga pga. att jag inte kunnat vara i skolan och/eller inte orkat) men allt pluggande, som jag fortfarande håller på med har gjort väldigt stor betydelse.


 
Nej nu ska jag kolla på bilderna och jag skriver mer sen (:



Tack för alla fin-fina kommentarer (: <33


God natt.

Ja nu ska jag fortsätta läsa imin bok, för att se om jag kan sova lite mer den här natten.  I morgon ska jag upp klockan 7 för att fixa mig till ett lejon. Uppvisningen i morgon och jag har bestämt mig för att gå dit och klä ut mig också. Det kommer nog kännas ganska bra för då vet alla att alla ser lite halv skumma ut, men så klart kommer det finnas mer perfekta och snygga än andra. Men nu kommer alla tycka lite mera lika.

Nej nu babblar jag en massa. Det vart ingen brieost, när pappa kom hem och ställt in den i kylen så gick jag dit en stund senare och såg bara att det stod "FETT" på den. Jag ville bara spy. Det slutade med att jag gick ut till soptunnan (min bästa vän ^^ ) och slängde den. Pappa vart väl inte så där jätte glad men som tur var så hade han bara köpt en väldigt liten bit, annars hade jag gråtit av ångest-ånger just nu. Eller ja i alla fall väldigt stor ånger hade kretsat inom mig.

Mitt "straff" vart att pappa ville se mig äta något annat. Jag tog en kopp och hälde i ca 2 deciliter yogurt och sen liiite frukt mysli. Pappa såg mig äta så där 2 teskedar och såg hur hårt och tungt det känndes för mig. Så han suckade lite och gick där i från. Mina hundar fick rästen.

Det där suckandet gjorde ganska ont, men det gjorde nog ont i honom när jag slängde osten så nu är det kanske lika (?). Men jag åt ju i alla fall lite, då borde han vara glad att jag i alla fall försökte. Jag är nu lite stolt över mig själv. Fått i mig en tugga av en macka, 2 te skedar med lite yogurt och mysli och även en halv kopp te :).

Trotts att jag har VÄLDIGT ont i magen nu, så har jag i alla fall försökt få i mig något. Jag känner att jag i alla fallbörjat äta igen. Smått - men bättre än ingenting alls.

Nej nu måste jag verkligen sova så att jag orkar uppvisningen i morgon. Ska försöka ta en bild när jag är lejon som jag sedan kanske.. KANSKE lägger in här i min blogg som börjar få många fina, söta och värmande kommentarer(:


God nattis!<3




En liten flicka sa...


"Mamma, jag känner mig smått hungrig."
"Men lilla gumman det är bara att ta något och äta"
"Jag kan inte"
"Men lilla hjärtat, varför inte då?"
"Magen.. eller något vill inte, det tar emot när maten närmar sig munnen"
"Min vän jag förstår inte, kan du inte förklara?"
"Det bara är så"

Jag förstår henne, men inte många som förstår "oss" vilket som ärväldigt synd efter som att "vi"  faktiskt är människor "vi" också.

Min pappa.

Min pappa är så sjukt söt. Jag slängde ur mig en kommentar - "Det va länge sen man åt brieo ost".. ni skulle sett pappas ansikts uttryck x). "Du menar att du vill äta brieo ost?" han såg väldigt hoppfullt på mig. Då jag la blickan på vårat vita köks-golv och sa lite försiktigt "Ja, eller jag tror det"... Fort som bara den hade min pappa dragit min storasysters kille i handen ut till hans bil och slängde sig i väg och handla, han vet att jag fort kan ändra mig.

Just nu vet jag inte om jag kommer klara av det, men tycker det va så gulligt av honom. Jag vet även att han kommer säga  "Nu har jag till och med köpt den där osten, du kan väl ta en liiiten, liiiten bit?" och om jag inte svarar så kommer han troligtvist säga "Snälla för min skull"...

På senare dagar när jag efter många omomen fått i mig någon tugga så har det alltid varit för andras skull, som säger det för min skull. Men jag skulle vilja kunna stoppa något i min mun och känna att jag gör det för mitt eget bästa och inte för att någon annan trivs med synen att se mig äta något.

Verkligen svårt att förklara, men hoppas ni förstår vad jag menar.

Men lika gulligt av min pappa att han visade att han bryr sig, lika gulligt och glad blir jag för att ni läser och kommenterar min blogg. Det värmer så fruktansvärt mycket, mer än vad ni någonsin tror (:


Trevlig lördags kväll (:

Hemma igen.

I morse va de så att jag vaknade klockan fem och var jätte pigg. Så jag tog mig upp och rastade hundarna, bara på tomten doc. Medans tog jag lite te. Sen började jag på ett av dom ofärdiga arbeterna. När klockan närmade sig halv tio så började jag göra mig i ordning till träningen, idag skulle vi vara i stora hallen då jag får PANIK. Men mina tjejer är så söta och vill verkligen att jag kommer. Så jag hoppade in i en dusch och sedan smörjde jag in mig i en ny kräm som jag fått av mamma, en hud kräm och en ansikts kräm. Men det stora problemet är håret, det jag hatar mäst på min kropp. Jag vill ha det långt och tjockt, men det vill inte somjag vill. Men min lilla syster har köpt en volym spray, cilokon droppar och en nivea kräm som man ska ha i efter schampot.

Så när jag duschat började jag pyssla med allt det.. MEN bara av att stå och kolla i spegeln gjorde ont. Jag ville bara slänga mig på sängen i mitt rum och dra ner rullgardinen, håret vart bara fel och sminkningen änu värre.. Jag får låna allt av lilla syster efter som att jag inte äger något själv. Sen skulle jag hitta något att ha på mig. Men jag kämms så mycket övermin kropp så det fick bli mjukis-byxor och en stor tjock tröja. (skulle andå bara på träning).

Träningen gick bra, jag va doc väldigt trött (beror väl på att ja vanade klockan 5). Men glad att jag sparkade mig dit. Grejen var det att vi har ingen bil efter som att den har mamma i norrland. Jag och pappa gick till farmor och farfar för att låna deras. På vägen möter vi först ALLA grannar och sen en kompis mamma från jag gick i 5:an :S. Hon trodde jag va min lilla syster då pappa gav mig pik bickar till att "Gissa varför hon trodde det!!" - för han såg nog min lilla ilskna blick när hon påpekade att jag va liten.

Men nu är jag hemma igen med mina hundar, vilket är skönt. Dem bryr sig inte om hur man ser ut och jag kan inte direkt gämföra mig med dom. Just nu ligger dom här bredvid och sover, jag som funderade på att ta ut dem på en prommenad. Men låter dom sova lite till.

Tack alla för era fina kommentarer, det värmer så att någon orkar läsa mina inlägg.
Just för att jag är lite speciell och skriver inte alltid dem gladaste och roligaste inläggen.

KRAM på er alla (:

Bestämt.

Okej nu är det helt bestämt att jag ska ner till Örebro. Bådde för ett möte för mitt mat intag perdag, vilket oftast inte är någonting alls, och sen för att hälsa på en av mina barndoms kompisar. Jag ska innan det köpa massa smink osv så att jag kan känna mig lite mera bekväm och normal (vilket jag nog aldrig kommer göra i helamitt liv). Så jag har bestämt mig att när mamma är hemma igen (söndag) ska jag fråga henne om vi kan åka och köpa smink och lite hår saker. Min lillasyster kom hem med nagel lack från stan för någon dag sedan så har fixat dem.

Har även bestämt mig att snart.. snart lägga ut en bild på mig. Tvekar fortfarande där men jag SKA våga. Sett och läst så många bloggar och alla ser så fantastiska ut. Era bloggar blir så fina när ni har bilder på er och så. Min är svrat vit med en bild på min hund - Bara för att jag alltid känner mig så smutsig och ful :/.

Men om jag köper smink och fixar mig varige gång innan jag går ut så kanske jag vågar visa mig på stan också.

Men hoppas ni har det fint.
(:
Snälla kommentera och läs så läser jag era bloggar.

Puss.

ÄNTLIGEN.

Äntligen är jag klar med i alla fall 2 arbeten, nu har jag så mycket som 2½ kvar. Men dumt nog är dom kvar i skolan, så min måndag kväll blir riktigt fin, allt ska in då och jag får göra allt den dagen ^^. Men skönt att vara klar med psykologin och samhälle, dom som va svåraste.

Nu har jag precis gett min familj sälskap vid middagen, åt två falukorvs skivor med lite mackaroner *jag vill spy*, i alla fall när jag tänker på chokladen ja proppa i mig igår och att jag åt liiite fil förut i dag och sen nu ytterligare en massa mat.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Träning i morgon och uppvisning på söndag så jag lär inte få se killen något den här helgen. Måndag måste jag plugga gärnet, tisdag slutar jag sent och ev plugga, onsdag kväll ska jag och en kopis på en musik video inspelning - med efter fest. Torsdag träning och fredag åker jag till Örebro och kommer hem på söndag kväll. Planen är att pojken min ska komma på kvällen den 1 juni och stanna tills förmiddagen den 3 juni. Verkar som att de blir då vi ses, dvs. Mer än en vecka.

Ja lite planering fick ni se där också (:


Skriver snart igen, Kram!

Igång.

Ja då är ja igång med mitt oändliga pluggande som aldrig tar slut, känns det som. Magen är full av verk, tror det beror på att jag åt den där chokladen i går på en tom mage.. Inte bra, men ändå bra att jag fick i mig något. Jag är så trött på mitt psykologi arbete så att det inte finns! På ett sätt är det kul, men efter så där tre dagar så har man börjat ruttna. Det är inte slut efter att det arbetet är klart. Nej då har jag ännu fler arbeten att göra.

Tanken var idag att jag skulle försöka ta mig till stan med lilla syster för att hitta en student klänning.. Finns det något värre än att gå i stan och pröva vita klänningar? :O. Vitt är min fiende kan man säga, efter som att jag då känner mig bred som en last bil. Men jag måste ha en klänning, och den måste vara vit (enligt min mamma). Men först måste jag nog göra alla arbeten klara. Och för mig känns det bättre och skönare att sitta hemma och plugga än att gå i stan bland massa människor som är perfekta och shoppar loss.

Nej nog om det nu, vad gör ni för skoj i dag då? (:


Kram på er!

Hemma.

Ja då är jag hemma, och jag lever ^^.

Det började med att vi gick till en pizzeria, tjejerna ville ha det. Jag tog med mig min lilla hund, den andra fick vara hemma med pappsen. När vi väl va inne på pizzerian möttes jag av många blickar och svalde tungt. Mina vänner stod och fundera på vad de ville ha. Pizza killarna snackade på sitt språk, det känndes verkligen jobbigt. Först alla blickar och sen pratar dem så att vi inte förstår. Jag är inte rasist eller så men det känndes bara så obekvämt. Jag klarade inte av det så jag gick ut till min hund som jag lämnat utanför precis vid dörren. En kompis kom ut och kramade mig. Och beräta att dem alla är glada att jag överhuvudtaget va med inne ett tag. När de fått sina pizzor rörde vi oss hem till en kompis. Dem började duka och jag satte på lite te. Sen satt vi och snacka lite gamla minnen och även om studenten och sådant som närmar sig mer och mer.

Efter det så började dem prata om att vi glömt köpa godis till sex and the city boxen. Så vid 11 tiden rörde vi oss mot statoil. Choklad och coka-cola va det de ville ha ^^. Sen kollade vi på massa avsnitt, men de vart lite mer att dem gick i bakrunden medans vi snackade en massa, tjejer hihi ^^.

Riktigt mysigt, och jag är smått stolt över mig själv att jag kom ut och va med dem till alla de olika ställena. Visst det känndes lite dumt för båda gångerna vi gick ut mötte vi såklart massa ungdommar. Då jag känner mig så sjukt obekväm. Mina kompisar gick nära mig och höll mig i handen, men hur konstigt kan inte det ha sett ut för dem?!. Men för sekunden kändes det bra. Nu efter känner jag att det var kanske väldigt onormalt beteende. Jag måste sluta bry mig om vad andra tycker och änker. kanske inte helt och hållet, men till en viss del så att jag lär mig att; när man är ute på stan (tex) så är jag bara en imängden. Alla tittar på alla - Varför kan jag inte lära mig att förstå det?.

Idag har inte varit någon mat- dag för mig. En halv macka och kanske två tre små choklad bitar. Icke bra!
Jag måste lära mig som sagt att man har bara ett liv och en kropp! - En chans att leva livet på jorden.

Nej nu ska jag försöka sova. Hoppas någon läser min blogg?.


God natt alla bloggare (:

Närvös.

Nu har jag pluggat hela dagen och hela kvällen, eller ja tills nu. Tycker det är bra jobbat endå :). Jag har varit väldigt dålig på att äta i dag (tyvärr). Fått i mig lite av en knäcke-macka och ett glas vatten. Men som jag alltid säger till mig själv - Bättre än ingenting alls. Men nu är det så att en vän vill få mig utanför dörren och träffa människor. När jag är ute är det mäst till och från skolan, och när jag går med hundarna eller springer min runda. 

Dem ska äta middag och sen ska vi se filmer, bland annat sex and the city. Jag är verkligen närvös, pirr i magen. Men jag hoppas det går bra. Måste trotts allt försöka börja ta kontakt med människor, speciellt mina vänner kanske? och det jag glömt nämna är att nästa fredag ska jag åka till örebro SJÄLV :O. Brukar alltid ha någon vid min sida, tycker det är obehagligt att resa överhuvudtaget. Alla tittar på en och jag känner mig bara fulast i värden så jag skämms bara. Inte nog med det, när jag kommer dit så kommer det stå massa gamla vänner där och ta emot mig. Så det är lika bra att jag försöker ge mig "medecin" - dvs träna på att vara bland mycket folk, utan att "gissa" vad de tycker och tänker om mig...

Nej nu måste jag strax gå.. Önska mig lycka till, magen vill explodera.

Kram på er (:

21Maj-09

God dag på er alla :)

Hopas ni alla mår fint idag. Själv känner jag mig pigg och glad, vilket som är lite konstigt eftersom att jag somnade vid 3, vaknade 4, somande 5, vaknade 7 - där fick de va stopp. Jag gick upp och tog ut hundarna, som inte va så jätte intresserade. Mina hundar är lata. Dom såver gärna så länge som möjligt på mårnarna. Efter en sväng med dom så vaknade dom till och fick sin fruckost. Jag satt i köket medans de åt, dom vill ha sälskap när dom ska äta annars väntar dom tills någon i familjen sätter sig och äter.

Jag började fundera på vad jag ska ängna denna dagen till. Men det tog inte så värst lång tid, plugga. Har inte kommit så nära som halv vägs med allt. Tråkigt och jobbit med allt arbete som ska göras, men den 2 juni kommer jag vara så glad att inte behöva se min skola igen - eller alla dessa jobbiga lärare. Jag kommer känna mig  - fri! :)

Men det är väl det som är själva saken med studenten - Att känna sig lycklig och fri?
Rätta mig om jag har fel, ni som tagit studenten. Min pojkvänn tjatar om att jag kommer längta tillbaka till skolan igen efter att ha börjat jobba. Men det tvivlar jag stark på. Efter som att jag blivit så konstigt behandlad där, så vill jag absolut inte tillbaka. Det käns som att ca 12 år i skolan räcker mer än väl.. ? (:

Tack Mia för din söta kommentar :)
miary.blogg.se

Nu ska jag nog ta en dusch och fräscha upp mig lite, sätta på mig lite mer vättigt en mjukis kläder.

Vi hörs :)

20maj 09

Idag har jag pluggat som en idiot. Kännt mig rastlös och ensam, trotts att jag har massa att göra och två hundar hemma. Jag har fixat lite på rummet och även tvättat bort nagel-lacket men han inte måla på något nytt. Idag har det varit en såndär tänka-för-mycket dag. Men har lyckats få i mig ett glas fil med lite mysli, kanske inte det bästa men jag försöker i alla fall.

På tal om det så chatta jag med en vän som jag inte träffat på ett tag, till en början va hon gullig men sen började hon bara gnälla på mig och så. Jag förstår henne till en viss del, men jag önskar bara att någon kunde säga att den förstod sig på mig också till en viss del. Jag försöker i alla fall, men de verkar inte göra min omgivning gladare. Då jag funderar över, vad kämmpar jag för?. Tittade på många gamla bilder på datan också då jag börja klaga på att mitt hår inte växt så mycket sen jag klippte det. Nej idag har det inte varit en sån jätte bra dag, som ni kanske märker ^^.

Men hoppas ni fortsätter läsa och kommentera (:
lämna din blogg så besöker jag!

Paus.

Tog en liten paus i allt fixandes, inte så bra kansek måste börja plugga. Men slängde ihop en bild på min ena hund och la in den som bild. Börjar få lite, menar väldigt lite, koll på hur man desingar sin blogg. Vad tycks? :).
Nej nu måste jag verkligen börja med allt skolarbete, sista dagen att lämna in är på måndag så har inte så stort val den här helgen - Tråkigt nog.

Kram på  er  (: 

Morgon. 20/5-09

Ja då har jag varit vaken ett bra tag. Somnade väl först vid 12 men vaknade vid 1 igen. Gick upp och tog ut hundarna, luften ute va väldigt mild och friskande. Efter sompå dagarna rinner det bara ur mina ögon och näsa, pollen. Sen la jag mig igen, men de va omöjligt att sova så jag fortsatte kolla på hitta nemo x). Tror jag somna vid 4 och vaknade vid sex tiden, men jag låg kvar under täcket ett bra tag till, så jag orkar med den här dagen så gott det går. :)

Jag hade stängt av mobilen inatt, brukar jag aldrig göra för att jag har en ännsla av att alla måste kunna nå mig när som hällst (kan skriva om det en annan gång). Men så klart hade jag glömmt bort att den va av, så för en stund sen satte jag på den och de visade sig att jag fått ett sms av pojken min "You rock my world, baby<3"... Bara en sån "liten" kommentar värmer så fruktansvärt mycket. Lika så med alla kommentarer jag får här i bloggen. På tal om bloggen, igår hade jag 12 besökare på den blåa färgen (är ju ny här bland bloggandet så någon kan få förklara om de är den man ska kika på?). Inte för att de spelar så jätte stor roll över hur många som läser, glad över att någon överhuvudtaget läser(:. Men kul och veta (:

Det jag tänkte på i går är att jag inte berättat så överdrivet mycket om mig själv, det har jag väldigt svårt för, men bara att fråga - svarar på allas kommentarer :). Lika så med att efter att jag kollat runnt i bloggar, så insåg jag att alla har mer eller mindre mycket bilder - vilket gör bloggen roligare att läsa och personlig. Men jag kommer nog inte våga lägga ut en bild på mig själv. Men kanske på hundarna eller så. Får se hur det blir (:

Hoppas ni alla mår fint i dag :), nu ska jag ta tag i lite saker här hemma. 

Kväll.

Kvällen har inte varit så upphetsande. Har väntat på att pojkvännen ska höra av sig men de hände aldrig. Sen logga han in på msn, chattade ytterst lite. Vad hände med den bra dagen?, okej nu ska jag inte blanda ihop dag och kväll. Det är trotts allt två olika saker. Men hoppades på att kvällen skulle bli bra, men som ja ofta brukar säga: man ska inte ta ut något i för skott. Men jag borde ha pluggat men tankarna va fast vid att fundera på vad han gjorde och tänkte. Jag menar att de måste endå ta en del på honom att jag har de problemen som jag har med mig själv. (när jag säger så där är det tydligen täcken på friskhet, jag är osäker på det) så det gick helt enkelt inte att plugga. Jag har inte äns orkat ta bort nagel-lacket som jag va så inställd på att fixa. Men om inte lusten finns, kan man inte göra så mycket.

Så i morgon har jag lite att ta i tu med, Ska damsuga rummet. Tvätta bort nagel lacket. Men viktigaste: PLUGGA. Jag har inte mycket kvar nu innan studenten men om jag har tur blir det 0 ig:n men de beror på hur mycket jag orkar med. Jag har trotts allt förändrat väldigt många betyg, visst jag är inte de där MVG barnet, som jag önskar att jag var, men kommer vara glad endå för att jag tagit tag i så många ämnen på väldigt kort tid.

Jag och min pojkvänn har en jätte bra relation. Men efter helgen känndes det som att han gav mig vibbar till att han vill vara själv ett tag. Vilket jag kan förstå till en viss del, men det jag aldrig vågar säga är att det är han som får mig att överhuvudtaget gå upp ur sängen och möta den nya dagens utmarningar. Jag tror att han antar det, men jag är en sån som absolut inte vill va i vägen, jobbig eller elak.. Tvärt om, jag vill alla väl och som alla mina närmaste säger att de allra bästa med mig är att jag verkligen tar hand om alla, kanske lite för mycket så jag glömmermig själv, och att jag alltid är helt ärlig, menar allt jag säger. Men i det läget blir det dubbel moral.. Jag vill inte vara jobbig eller så om han gett vibbar att vilja vara själv (tror inte han skulle våga säga det) då de blir lite fel om jag ringer eller skickar sms. - Men han är den finaste jag har, min ögon sten. Tack för att du har viljan och styrkan att vara min andra halva.  

Btw, så har jag läst en massa nya bloggar i dag.
- Favorit vart Fonki, men hon var/är tydligen en stor-bloggare men verkar vara en väldigt söt människa med ettväldigt gott och stort hjärta. Inte så där dryg och skrytsam som dem andra stor-bloggarna, (som hållt mig undan från blogg värden)
- Insperation livetsomhannaa, extremt vackra och fina bilder som hon fotat själv. även hon verkar en mysig tjej :)

Nej nu ska jag nog se en liten gullig film, hitta nemo kanske (?) x)

Sov gott alla fina :)

Bra dag.

I dag har det varit en väldigt okej dag. Sömn problemet är en av några udda saker som ingår i min vardag. Men mer än så, jag kom faktiskt till skolan i dag och va där på i alla fall två lektioner. Efter det åkte jag in till stan och köppte mig en bok. Men jag är glad att jag har skaffat mig en blogg. Redan några söta människor som varit inne här. Bara en liten, för mig är den inte liten, värmer verkligen. Tack till er (:

Men det som mer är jätte bar är att jag har fått i mig lite mat.. Eller ja, jag har försökt, när jag kom hem satte jag på te kokaren och tog fram groft bröd, la på en liten bit sallad och de bästa av allt är att jag åt nästan upp hela :D. En del av mig hatar det och en del av mig är stolt.

Hoppas ni fortsätter läsa och kommenterar (: <3

Design.

Försöker förstå mig på hur man designar sin blogg..
Ni får ursäkta att den ser lite knasig ut just nu. (:

Start.

Jag har sedan länge haft ät störningar och det är inget jag är stolt över, verkligen inte. Det är svårt och hårt, men det svårast är att erkänna för sig själv och enligt mig själv tycker jag oftast att jag ätigt normalt. Tills någon ställer frågan vad jag har ätigt, istället för att fråga om jag ätigt.. då jag kanske svarar - en kopp te. Men många tror att det hjälper att skriva om det, så nu idag tog jag mig modet att skaffa en blogg och på något vis försöka få ur mig saker och ting här. Men får väl se hur länge jag orkar skriva. Har hört att blogg värden är stor och att många av mina vänner har ytterst få läsare och dem som läser är bara de som dem känner. Jag får se hur det går med min blogg :).

Farmför allt kom jag och en fram till att om jag väljer att börja blogga kanske det finns fler där ute som ser mina texter och mår likadant som mig. Därför har jag skaffat bloggen utan att någon nära ska få se den, efter som att jag vill kunna skriva sker i fred - Har även en bok som jag skriver i, om vad jag äter varige dag, vad jag väger och hur jag mått rent allmänt. För att försöka komma någon vart.

Eller ja, vad ska man nu egentligen skriva? (ingen blogg expert) Men hoppas ni läser och kommenterar. Om jag får kommentarer och även ni har blogg kommer jag absolut besöka er. Det ända som är reskabelt är mina sämre dagar då jag kan skriva massa dåliga och negativa saker som jag dagen efter funderar över vad tänkte jag egentligen.

Men det jag gillar mäst, konstigt nog, är att hjälpa andra människor som har det jobbigt och svårt. Kanske för att jag ofta önskar att jag vill leva om mitt liv i en annan kropp. Jag ser bara de fin och vackra hos alla människor och blir ytterst besviken om någon börjar klaga över sig själv, hur den ser ut eller är i sig själv. Efter som jag skulle vilja ha något som den har. Men som sagt man har bara ett liv,en kropp...

Nu ska jag nog vila lite - ingen sömn i natt.
Lyckades ta mig till skolan men va på "bara" två lektioner.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0