Lejon.

Nu är jag hemma från uppvisningen. Gick upp klockan halv 7, vilket inte var något problem alls. Jag ställde klockan i går ut i fall att, men vaknade vid kvart över 5 men låg kvar. Sen väkte jag lilla syster som hjälpte mig med håret och sminket efter som att jag inte sminkat mig på jag vet inte hur länge så är inte så jätte bra på att få det snyggt. Men håret vart stort som satan, ser verkligen fjortis aktigt ut. Men det va tänkt att det skulle bli en lejon mann x).

Nu sitter jag och lägger in bilderna på datan. Jag ska försöka våga lägga in en bild på mig själv. Enligt mina kontaktmänniskor och liknande tror dem att de skulle få mig att må bättre.. Hur skulle en bild på mig själv hjälpa mig genom att jag lägger ut den här?. Förstår inte.

Just nu känner jag mig helt slut och vill bara sova, men då kommer jag garanterat vara vaken hela natten och jag MÅSTE till skolan i morgon. Sista veckan i skolan.. Känns helt sinnes sjukt, går måndag nästa vecka men då sätts alla betyg och sen tisdag är det bara studenten. Känns så overkligt. Men jag har lyckats höja upp en massa betyg (som varit dåliga pga. att jag inte kunnat vara i skolan och/eller inte orkat) men allt pluggande, som jag fortfarande håller på med har gjort väldigt stor betydelse.


 
Nej nu ska jag kolla på bilderna och jag skriver mer sen (:



Tack för alla fin-fina kommentarer (: <33


Kommentarer
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

Nej verkligen inte :) Stämmer inte för fem öre :P Glöm inte att kika in i bloggen under veckan, direktrapportering från Grekland :-)

2009-05-24 @ 23:17:28
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: E&T

SV: TAck tack sötnos! Detsamma! ;)

Vad gör du då? :D

KRAAAAMAR!

2009-05-25 @ 11:35:11
URL: http://sommarungarna.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

du ser fint ut =)

2009-05-25 @ 14:46:37
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

du ser fint ut =)

2009-05-25 @ 14:46:40
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: Gabriella Westlund

Varför skämmas? ;/ jag tror att du är fin!

2009-05-27 @ 11:14:47
URL: http://gabriellawestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0