Full-rulle?.

Allt går så fort och ena sekunden känner jag mig helt rastlösa andra jätte stressad in för morgondagen, spelar ingen roll om jag har planer eller ej. Känner mig stressad om jag ska jobba eller något annat inplanerat. Jag kännermig stressad om jag inte harnågot alls inplanerat, då känns det som att jag inte gör något med tiden.. Att jag bara slänger åren bakom axeln och inte kommer ha något roligt att berätta för mina barn o barnbarn eller så. I går kväll och just nu har jag fått i mig liite godis, men känner mig nu jätte fet och har värsta ångesten över det. Önskar att jag kunde äta vad som hällst utan att få ångest - men faramför allt så skulle jag vilja kunna äta minsta lilla!

I dag har jag fått i mig en halv drick yoghurt - vikt väktarnas, ett paket risenta,
ca 5 choklad bitar, några pomess o nån tugga av en kött bit ett glas vatten. 
För en stund sen fick jag för mig att ta en halv macka..
Tog en tugga och slängde den sedan till hundarna.

För mig va det där en MASSA jävla äckel mat som jag inte alls ville svälja!
Känner mig så misslyckad och dålig när jag bara tjockar i mig en massa saker!

Nej nu ska jag läsa bok och sen försöka sova - I natt sov jag kanske 4 timmar!! :) Men de va för att min pojke sov bredvid mig i min säng <3
Annars hade jag nog sovit ca 2-3 timmar, en timme gör stor skillnad förmig!


Ha det bäst! :)









Så gick det.

Igår åkte jag med tårar i ögonen genom stan - från ena sidan till den andra.. Jag kan nästan inte gråta längre, vad det än gäller så blir det bara lite fuktigt i ögonen och inge mer än så. Men folk på buss o t banan, och allt som jag åkte, såg på mig att jag inte såg helt piggut.

När jag kom fram gick jag mot porten men vägrade gå in, messade honom och fråga vart han var. Ha va i bil garaget så jag satte mig på en bänk i den lilla lek parken och väntade tills han kom. Pratade med en vän undertiden. 
Jag frågade vad är det första jag ska säga, och precis som jag tänkte så svarade hon att de vart svårt när man väl var där. Plötsligt ser jag honom komma, så jag lägger på och reser mig upp. Jag vetinte, men jag tror, att han såg att jag var helt förstörd. Han gav mig en stor lång kram, pussa mig på nacken och så sa jag "Älskar du mig?" men tror inte han hörde det för han svarade "Älskar dig också" . Men det känndes skönt att höra. 

När vi kom upp va det mat, jag sitter med vid bordet. Hans mamma frågar om jag inte vill ha något,  jag tackar nej och ler. Min kille däremot lägger plötsligt en mjuk macka framför mig och tittar på mig. Jag visste att om jag inte äns försökte äta en bit, utan bara la tillbaka den i bröd korgen skulle han bli sur och i det här läget så passa det inte in. Jag tog liite smör på. Jag åt hela, vist dem andra han äta en hel middag medmackor och så. Men under samma tid fick jag faktiskt i mig hela mackan (: .

Efter maten kolla vi lite på tv och han pyssla med datan och lite annat. Sen tog han ett bad och sen gick vi och la oss. När han stänge av tv:n sov jag nästan så jag tänkte inte på något annat än att det känndes så underbart tryggt att jag låg bredvid honom. Men efter ett tag kännde jag att jag ville få några meningar sagda för att kunna släppa hela grälet helt och hållet. Så jag frågade om han sov, då jag fick "mmhm" och han sa knappt det så jag ville inte börja ta upp allt "igen"  utan lät honom få sova. 

Idag åkte jag till jobbet men kännde mig inte alls bra, skulle sluta vid 5 men åkte vid halv 2..  FYFY på mig!!
Det ångrar jag nu, men sov inte så mycket lig bara och kännde mig trygg och säker, Speciellt när han höll om mig och pussade på mig - Some times Im vhis I cud freez the picture ...

Nej nu ska jag nog måla naglarna och läsa i min bok.



Kram hade bra!






Hur ska de gå?

Jag vill inte leva - Men jag vill inte heller dö!

Ja igår va en va de jobbigare dagarna.. Började med att ja skrev o frågamin pojkvänn om han tycker att jag är jobbig. Sen vart allt bara värre och värre. Slutade med att han började skriva "Vem vet vad som händer inom/på 4 månader"
Det var inte bara engång han skrev så utan 3-4 gånger (förmig va det en miljon gånger). Men jag ställde honom förförsta gången mot väggen.

Jag skrev bestämt att jag sitter vid hans park i morgon kväll (idag) klockan åtta och hoppas verkligen att du dyker upp. Dåminnsan tror folk runt mig att han vart lite rädd men att han visar en nonchalant sida. - Det gillar jag inte. För jag tog hans svar som att han inte bryr sig.

I morse skrev han att jag kan få sitta i parken i regnet och vänta eller komma hem till honom. Där märkte jag att han endå bryrsig och inte skiter i det. Då skulle jag nog bara vända klacken och gå.

Jag är så sjukt bestämd på min sak och orkar inte dalta med honom längre, jag försöker se det som ett förhållandes-bråk, vi har aldrig bråkat face to face.. tro det eller ej, men det har alltid skett via sms och msn. Jag tycker det är omoget och dåligt för man vet inte hur den andra tar allt.

Nu går allt i vågor, ena stunden känns det som att det kommer gå bra och att de kommer sluta med att jag sover hos honom. Eller så går jag och tänker att jag kommer åka dit, fråga lite frågor och om jag fårfel svar kommer jag bara titta på honom med en tom blick och sedan åka hem mitt i natten.

Det jobbigaste är att jag har typ 10 min på mig att säga "huvudsakerna" innan vi är hemma hos honom (tar ca 10 min från t banan hem till honom. Jag sa åt honom att möta mig vid t banan. Sen verkade det faktiskt som att han fattade att vi kommer prata hemma hos honom. 

Jag vill stå där nu! stå där på plattformen och möta honom, jag ser det framför mig, hur han gårlite i hopkrupen och ser frågande och fundersam ut.. Så han gick första gångerna vi träffades. Eller så kommer han gå rask och säga hej o sen bra med det....

Men nu ska jag inte sitta här och dra en massa egna slutsaster. De bästa är att lägga allt på hyllan och ta fram det igen när det är dax. Men så stark är jag inte just nu, utan allt de här bara maler inom mig. 

Huvudet känns som en kastrull med poppande popckorn, ni vet när man hålleremot locket för att de inte ska spruta popckorn i hela köket.. Men tillslut så går det inte, POFF så väller det över. - Mitt huvud är vid tryck fasen, Det vill vällaöver men det är något som bromsar lite emot. 



Snälla himmlens alla änglra, gudar,apor hundar,grodor vem som nu bestämmer framtiden.. Snälla gör att de slutar bra!







Behandlingen har börjat..?

I dag gick jag upp vid halv 7 för att möta mamma vid kvartöver 7. Så de va mer att gå upp kläpå sig och gå. Jag va på behandling för ät-störningen och fy vad närvös jag va! Men det gick bra, lite.. väldigt obekväma frågor som jag kännde att jag egentligen inte ville svara på 100% ärligt.. Men jag visste att då skulle hela samtalet vara meningslöst. Jag skicka in en anmälan att jag vill bli av med det här mat tjafset, då måste jag vara ärlig.

Hon sa att samtalet skulle ta ca 1½ timme, jag tänkte så klart  "fy fan, det kommer kännas som 1000 år!" Men jag satte mig i den lilla svarta fortöljen och lät henne förklara hela meningen med allt. Sen ställdes det en miljard frågor men varige "liten" fråga vart till ett samtal, vilket var meningen. Så i början va de jobbigt efter som att mamma satt med och hörde allt så vissa saker sved att säga. Men sen *POOF* så va klockan halv elva och vi skulle ha slutat tjugo över 10. Men det känndes skönt, det lättade lite.

Förutom att jag märkte på datum och tidsberäkningen att de kan krocka med thailand :S. Jag är inte så envis på att ta den här behandlingen så jag offrar thailand resan, nej det finns inte. Då mamma vart lite små putt men jag längtar så att få åka utomlands med min pojkvänn.. att få komma bort ett tag.

Resan ska betalas nu, då jag inte vet om jag kommer kunna åka med.
Jag fick mycket mindre lön en jag trodde så kan inte betala resan nu.
Jag och pojkvännen har en reäl neråt-period just nu, från min synvinkel doc..

Jag låg bredvid honom på hans säng, doc med huvudet ner i kudden, och små tårar kom. Han trodde jag sov så han gjorde inget. Det jag allra mäst ville i den stunden, dem timmarna, den natten va hans närhet. Jag ville bara ha en liten kram eller klapp på kinden och höra att han älskar mig eller bara att han visa på något sätt att jag kommer klara av det här och att han finns för mig. Men hela natten låg jag vaken och väntade och tänkte. Han sov o sov. Inget god natt eller så...

Okej jag förstår till en viss del att han inte vet hur han ska betesig, göra eller säga.. Men krama om mig eller något liknande kan han väl ändå ha gjort?.. Nej jag ville bara åka hem, men klockan va mycket och jag va helt slut i kroppen.

I morgon ska jag jobba och just nu har jag lust att säga att jag inte kan komma.. Kan skylla på hundaran, läkar besök eller vad som. Men jag HATAR att ljuga eller ännu värre andvända de där som andledning för plötsligt (som idag) så va det faktiskt sant. Inte min grej att ljuga. Hela natten i natt låg jag som sakt vaken... Tror jag somnade någon timme, då jag självklart drömmde om bil olyckor sov. 

I helgen va vi ute på ens landställe och i går när vi åkte hem körde min pojkvänn först fel då vi hamnade villse då han vart galen och körde i 140 MINST på vägarna och sa i telen att han kunde köra i hjälsig. Jag som är bilrädd vände på blicken ut mot fönnstret vart lite små ledsen och höll i mina tummar hårt hårt. Tummarna va blåa och iskalla när bilen stannade, och jag klev fort fort ut ur bilen. Och när vi kom upp va de dax för middag men jag hoppade in i duschen på engång och åt lite gurka efter, men mådde illa efter helvetes bil-färden. 

Så självklart drömmde jag bara en massa om bilkrockar och den där färden. Om jag hade haft mobilen och busskort med mig hade han fått släppt av mig mitt på motorvägen.. men nu hade jag inget av de. Men är fortfarande sjukt besviken på att han körde så där när han vet mina åsikter om bil åk, och framför allt de jag varit med om. Så får se när jag kan släppa allt de här. Just nu är jag bara så förvirrad. IGEN



Det blir aldrig som man tänkt sig... 






En lista från Liene (:



Smeknam
n: Lelle
Födelsedag: Den dagen jag föddes ^^
Bor: i skogen:P
Arbete: Jobbar förhoppnings vis


FAVORIT...

Färg: Rosa, bege, brun och massa fler
Plats: vet inte?
Drog:
Fordon: jag åker ju kommunalt
Film: The note book är en stark favo, men tänk vad mycket filmer som görs!
Djur: Hund
Affär: De flesta suger!
Serie: Kan inget namn efter som att jag aldrig ser på tv!
Café: oj,oj,oj. choklad koppen, sten sture, waines coffe (el vad de heter x) ) mf. 
Skor: "turk" skor, man stoppar bara in tårna i dem, ingen aning om vad de heter!


BRUKAR DU...

Titta på dig själv i spegeln: 24/7
Gnälla: Bara inom mig! sen finns jag för andra!
Skrika: Ja, fast aldrig när andra hör på.
Sova: Sova är de bästa som finns, men de gör jag ju typ 3 timmar per dygn :(
Drömma mardrömmar: Ofta.
Försöka vara annorlunda: Jag vet inte hur jag ska vara mig själv, så de blir väl typ ja?
Klä dig i svart: Ja det händer
Hata folk: Nej, bara hata deras beteende.
Lita på folk: nej, absolut inte, rätt som de är hugger de än i ryggen.. så se upp!


NÄR...

Åt du senast: Åt ett brago kex nyss ^^
Läste du en bok senast: nu i sommras "Skadad" och nu läser jag "Flickan som inte fick finnas"
Var du på konsert senast: Oj, de va i globen för 8-9 år sedan!
Köpte du något senast: För någon dag sedan antar jag.
Kysste du någon senast: Öm ja de skulle ni allt vilja veta va?
Svor du senast: hmm, igår?
Sjöng du senast: Haha igår x)
Klagade du senast: För mig själv i morse, nu och föralltid. In för andra.. hmm?
Är det sommar: Ja, men inte sätt så mycket av den efter som att jag jobbar innomhus!

VEM...

Saknar du: Lyckan och den som kan ta djävulen i mig!
Rörde dig sist: Min mamma. Kramade mig imorse.
Kysste dig sist: Min pojkvänn.. om jag inte minns fel xD
Gjorde dig riktigt glad senast: Mina hundar gör det varige dag, annars vet jag inte.
Fick du sms från senast: Min pojke, vid 8 i morse :)

HAR DU...

För många vänner: Nej, kan man ha för många?
Tvångstankar:  Japps, men jag försöker att undvika och ignorerar! SVÅRT!
Någon annan psykisk sjukdom: Nej!
Färgat håret: Ja, alldeles för många gånger!
Brutit några ben: Tror att jag bara stukat dem.
Några piercings: Räknas hål i öronen? haha
Egen dator: Ja, men den e väldigt dålig!
Gjort bort dig rejält: För många gånger, men fan man lever bara engång.
Bra självförtroende: Önskar att jag hade något av det, inte så mycket det sägs inte vara bra heller.. Men jag har inget.
Kysst någon: Det vet ni nog.
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Varit kär: Ja.
Blivit kär i någon på nätet: Nej, haha.
Dumpat någon: Njae, jag o mitt äckliga ex gjorte slut "tillsammans"
Blivit dumpad: Nej.
Velat vara otrogen: Nej ABSOLUT INTE!!!


HUR....

Går du: haha, klumpigt, frammåt lutad (dålig hållning typ) om jag inte tänker efter hur jag går:P alltså seriöst!
Fördriver du tiden: Med mina hundar
Mycket pengar har du: De säger jag inte.
Tjänar du pengar: Japps.
Ofta diskar du: Varige dag, klarar inte av smutsig disk.. Om de ligger för länge blir de mer o mer bakterier så om maskinen blir full tar jag de fort som fan för hand :)
Ofta städar du: En gång i veckan om jag hinner, damsuger varrannan men  i bland va 3die
Ofta träffar du din familj: Väldigt ofta, om jag inte är hos killen eller vänner.
Mycket äter du: Hmm, FÖRMYCKET! enligt mig...


ÄR DU..

Förstående: Jag är alldeles för förstående.
Osäker: 24/7
Blyg: Ibland, men blygheten kan iblan framhävas med mitt överdrivet glada jag... Det jaget gillar jag inte så mycket, ångrar det efteråt.
Smart: Inte direkt.. hur vet man?
Sentimental: ?
Pratglad: Ja, oftast


Hejhopp.

Förlåt att jag inte bloggat.. igen.
Men jag jobbar o jobbar o jobbar igen så jag hinner inte.

Men i dag har jag och min pojke varit tillsammans i 11 månader.. Det betyder att snart har det gått 1 år :D. Då ska det bli kalas har jag bestämt! Jag ska baka tårta eller några små muffins med ett ljus i. 

Men nu får jag inte planera för mycket, han kommer säkert vara upptagen endå. Brukar sluta så :/. Men ettårs firande borde han ju vilja vara med på? :) 

Sommar Kramar!  

Framgång?

Nej nu har allt ännu en gång fallit till botten, jag vill inte skylla på min pojkvän - inte alls. Men det vore inte helt fel av han att kanske säga att han blir glad när han ser mig äta. Har varit hos honnom två kvällar denna vecka då jag ena dagen bjöds på lite lassange och den andra gången grönsaks paj. Jag ville egentligen inte ha något men åt för att jag vill visa att jag verkligen kämpar för att kunna äta. Men det verkar inte hjälpa honom att jag äter, tjock och glad? NEJ! de två senaste dagarna har varit bland de hämskaste i mitt liv. Jag har gått upp MASSOR i vikt och magen har varit uppsväld i 2 dagar nu och jag vill bara skära bort fettet som hänger och dinglar! 

Min lillasyster har verkligen märkt att jag inte alls mår bra när jag gått upp. Vi diskuterade det idag och jag sa det att smal och lycklig stämmer in på mig! Sen att de kanske inte är hälsosamt är en annan sida av sanningen. Men jag vägrar att gå runt och känna att jag är tjockast i värden och att alla bara stirrar på mig. NEJ TACK! 

I dag har jag ätit alldeles för mycket trotts magen, och jag bara hatar mig själv att jag stoppar saker i munnen. 
Det värsta jag vet är att tugga! 

Men i morgon kommer jag inte kunna äta!!  jag ÄLSKAR att jobba för då hinner jag inte äta och sen så rör jag på mig hela tiden :D.
Tänkte också bara säga att livet är inte en dans på rosor, o att vänner försvinner och sviker men det är då man verkligen vet vilka vänner som värkligen är de ÄKTA! Pojkvännen försöker jag förstå, men han försöker aldrig se saker i min sitts då det blir väldigt jobbigt för mig. Så just nu har vi inte pratat något om att ses.

Jag skicka sms: Vill du med på 20 års fest på lördag?
(skrev ju mer men de där va huvudsaken) Han svarade så där  7-8 timmar senare.
Han svarar: Tänkte precis skicka o fråga om du vill med till stängnäs o fiska. Men du ska ju jobba och sen ska du på fest.
Varför tänkte han fråga frånbörjan när han redan vet att jag inte kan :S.

Det gör verkligen ont att min pojkvänn inte vill umgås med mig :'(. Sist vi träffades fick ja varken kram eller puss... Hur ska jag kunna fortsätta att kämmpa när alla andra ger upp?

 Många säger att jag är en stark kämpare. Just nu känner jag mig som den mäst förminskade varelsen på jorden som står i en väg-korsning med 27 miljoner vägar åt varsina-håll, och jag vet absolut inte vilken jag ska gå. Ska jag forstsätta rakt fram och ha allt som det är eller ska jag välja att gå tillbaka.. Eller ska jag välja en helt ny??
FÖRVIRRAD och bort-tappad.


Nu ska jag va lite social med min mormor som är här från norrland. 

Puss Puss<3




Jobb,Jobb,Jobb.

Jag önskar att jag verkligen hade mer ork och tid att blogga. Men jag har komit in i -dålig-sömn-period "igen". Jag sover nu ca 2-3 timmar villket gör mig väldigt trött, då jag lägger all energi på mitt jobb. Jag behöver pengarna och sen i slut ändan är det inte så kul att bara vara hemma. Då skulle jag bara sitta och glo i väggen, inte äns äta de "lilla" jag äter idag. 
Nu rör jag ändå på mig på jobbet, det är de som gör att jag kan få i mig lite grann. Senbörjade jag ät bra för att jag ville se min pojkvänn glad, men han her inte gett mig minsta tecken på att han tycker jag är ducktig och kämmpar. Det är jobbigt för mig att han inte förstår hur svårt det är för mig. 



Idag har jag ätit:
Fruckost: Inget, tog lite te på jobbet
Lunch: ca 4 dl fil 1 knäcke macka
Middag: MYCKET, sallad med tacko bröd
(Duktig Flicka??) - men jag hatar det, magen är så stor nu och jag vägde mig förut... Har gått upp 3 kg så nu vill jag verkligen inte gå upp mer, känner mig så fet. Jag ska gåneråt inte uppåt! :/. 

Sen fick jag veta att min pojkvänns våg alltid visar ca 3 kg för mycket så när jag vägde 55, så vägde jag alltså 52. Mamma har typ gömt vågen här hemma så har bara hans våg att gå efter. tänker inte säga min nuvarande vikt för den är fetma-pinsam!!

Vikten betyder massor för mig! 
Men det ni alla ska ha klart för er är att vem ni än vänder er till o den säger
"Bara för att du börjar äta så kommer du inte gå upp i vikt"
Jag vet inte hur många gånger jag hört den meningen, men varför har jag i så fall gått upp 3 kg i sommar??.

Nu ska jag och Lillasyster snart se på filmer, efter som att jag endå inte kan sova. Så de blir väl 3-4 filmer (hon lär decka efter den andra).. men alltid skoj med film  :)

Puss Puss!



RSS 2.0