Vårdcentralen.

Jag hatar, menar verkligen HATAR när folk tittar och glor på mig. Och när jag kom in i entren satt det såklart en massa människor där som så klart stirra på mig.. Men min mamma sa "Men det är ju klart att dem tittar när du hoppar med kryckor". Svårt att få in informaton. Men jag fick sitta där och låtsas titta i en tidning med mamma medans alla glodde op mig och jag ville bara sjunka genom jorden. Jag va jätte närvös, efter som mamma sa att läkaren skulle vara en kille i 40 års åldern fick jag lite halft panik, gillar inte läkare och killar över 35 är hårdhäntare. När det äntligen var min tur, det första jag gör är att sätta kryckan på min egna fot och snublar in i en gubbe, *stackars gubben* tänkte jag, men mamma sa, jag tyckte mer synd om mig som fick alla blickar och som ville bort från jordens yta. 

Besöket gick ganska fort, han kände och klämde, jag skrek och yla *nästan så högt att det hördes över allt*. Det visade sig att jag har en slags inflamation mellan lederna i knät. Jag får inte belasta det men måste doc böja lite på det och så för att vetskan ska tyrckas bort, eller hur det va. Men det gör fruktansvärt ONT och jag måste alltså ha kryckor i 2-3 veckor  :(. Jag som först ska till örebro och tar studenten på tis!! Blää.

Hoppas allt är fin fiint med er alla! (:
Själv sitter jag och pluggar med det sista arbetet!!


Kramis på er alla <3


Kommentarer
Postat av: MizthaNguyen (v.

svar: awuu jaha men hoppas det gå brraaa iaf! 2-3 veckor är väl ingen fara (A) tänk om du hade brutit något :O fast d skulle du itne kunna gå XD

2009-05-26 @ 13:42:08
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: linda

jaa, har jue mkt skånska:D haha

Okej, jodå blgogen går bra:D din då?

2009-05-26 @ 15:15:02
URL: http://honkallaslinda.blogg.se/
Postat av: Linda

okej usch då.

Tråkigt. jag läser:)

2009-05-26 @ 15:41:24
URL: http://honkallaslinda.blogg.se/
Postat av: stina

Jag stukade foten en gång och fick gå på kyrkor, alla bara glodde på mig med, vart jag än gick :(

2009-05-26 @ 16:47:03
URL: http://stinaalmgrund.blogg.se/
Postat av: Menna

Kika gärna in i min blogg. http://Mennahs.blogg.se

Den som kommer med den bästa kommentaren kontaktar jag och den personen får som pris 150 kr presentkort på H&M. OBS! glöm inte E-postadressen, lycka till!

http://Mennahs.blogg.se

2009-05-26 @ 16:52:16
URL: http://mennahs.blogg.se/
Postat av: mia

Åhh, kan tänka mig att det gör ont. Jag hatar också när folk glor på mig, men jag säger alltid ifrån. Om det blir för mycket, asså om de inte släpper en liksom. Sånt kan jag inte med.

2009-05-26 @ 17:10:11
URL: http://miary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0