God natt.

Ja nu ska jag fortsätta läsa imin bok, för att se om jag kan sova lite mer den här natten.  I morgon ska jag upp klockan 7 för att fixa mig till ett lejon. Uppvisningen i morgon och jag har bestämt mig för att gå dit och klä ut mig också. Det kommer nog kännas ganska bra för då vet alla att alla ser lite halv skumma ut, men så klart kommer det finnas mer perfekta och snygga än andra. Men nu kommer alla tycka lite mera lika.

Nej nu babblar jag en massa. Det vart ingen brieost, när pappa kom hem och ställt in den i kylen så gick jag dit en stund senare och såg bara att det stod "FETT" på den. Jag ville bara spy. Det slutade med att jag gick ut till soptunnan (min bästa vän ^^ ) och slängde den. Pappa vart väl inte så där jätte glad men som tur var så hade han bara köpt en väldigt liten bit, annars hade jag gråtit av ångest-ånger just nu. Eller ja i alla fall väldigt stor ånger hade kretsat inom mig.

Mitt "straff" vart att pappa ville se mig äta något annat. Jag tog en kopp och hälde i ca 2 deciliter yogurt och sen liiite frukt mysli. Pappa såg mig äta så där 2 teskedar och såg hur hårt och tungt det känndes för mig. Så han suckade lite och gick där i från. Mina hundar fick rästen.

Det där suckandet gjorde ganska ont, men det gjorde nog ont i honom när jag slängde osten så nu är det kanske lika (?). Men jag åt ju i alla fall lite, då borde han vara glad att jag i alla fall försökte. Jag är nu lite stolt över mig själv. Fått i mig en tugga av en macka, 2 te skedar med lite yogurt och mysli och även en halv kopp te :).

Trotts att jag har VÄLDIGT ont i magen nu, så har jag i alla fall försökt få i mig något. Jag känner att jag i alla fallbörjat äta igen. Smått - men bättre än ingenting alls.

Nej nu måste jag verkligen sova så att jag orkar uppvisningen i morgon. Ska försöka ta en bild när jag är lejon som jag sedan kanske.. KANSKE lägger in här i min blogg som börjar få många fina, söta och värmande kommentarer(:


God nattis!<3




Kommentarer
Postat av: Malin

hihi, jo tack desamma du :)

jo nog har jag haft en fin dag! själv då? (:

2009-05-24 @ 01:29:26
URL: http://maaliinz.blogg.se/
Postat av: jennifer

jättefin header!

2009-05-24 @ 12:08:17
URL: http://sameoldjennifer.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Bara bra själv? :)

2009-05-24 @ 15:43:07
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: ronja

sv;: haha varsegod :9

tack sötis ! <3

2009-05-24 @ 17:34:50
URL: http://runjas.blogg.se/
Postat av: jd

svar; tack så mycket :)

rösta på mig som veckans bloggare här;

http://feliciaholmgren.blogg.se/2009/may/dod.html#comment

2009-05-24 @ 18:17:04
URL: http://ffjun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0