Hemma igen.

I morse va de så att jag vaknade klockan fem och var jätte pigg. Så jag tog mig upp och rastade hundarna, bara på tomten doc. Medans tog jag lite te. Sen började jag på ett av dom ofärdiga arbeterna. När klockan närmade sig halv tio så började jag göra mig i ordning till träningen, idag skulle vi vara i stora hallen då jag får PANIK. Men mina tjejer är så söta och vill verkligen att jag kommer. Så jag hoppade in i en dusch och sedan smörjde jag in mig i en ny kräm som jag fått av mamma, en hud kräm och en ansikts kräm. Men det stora problemet är håret, det jag hatar mäst på min kropp. Jag vill ha det långt och tjockt, men det vill inte somjag vill. Men min lilla syster har köpt en volym spray, cilokon droppar och en nivea kräm som man ska ha i efter schampot.

Så när jag duschat började jag pyssla med allt det.. MEN bara av att stå och kolla i spegeln gjorde ont. Jag ville bara slänga mig på sängen i mitt rum och dra ner rullgardinen, håret vart bara fel och sminkningen änu värre.. Jag får låna allt av lilla syster efter som att jag inte äger något själv. Sen skulle jag hitta något att ha på mig. Men jag kämms så mycket övermin kropp så det fick bli mjukis-byxor och en stor tjock tröja. (skulle andå bara på träning).

Träningen gick bra, jag va doc väldigt trött (beror väl på att ja vanade klockan 5). Men glad att jag sparkade mig dit. Grejen var det att vi har ingen bil efter som att den har mamma i norrland. Jag och pappa gick till farmor och farfar för att låna deras. På vägen möter vi först ALLA grannar och sen en kompis mamma från jag gick i 5:an :S. Hon trodde jag va min lilla syster då pappa gav mig pik bickar till att "Gissa varför hon trodde det!!" - för han såg nog min lilla ilskna blick när hon påpekade att jag va liten.

Men nu är jag hemma igen med mina hundar, vilket är skönt. Dem bryr sig inte om hur man ser ut och jag kan inte direkt gämföra mig med dom. Just nu ligger dom här bredvid och sover, jag som funderade på att ta ut dem på en prommenad. Men låter dom sova lite till.

Tack alla för era fina kommentarer, det värmer så att någon orkar läsa mina inlägg.
Just för att jag är lite speciell och skriver inte alltid dem gladaste och roligaste inläggen.

KRAM på er alla (:

Kommentarer
Postat av: sanna

svar: i sydney, australien men den finns på ap hemsida också

2009-05-23 @ 18:50:36
URL: http://sannaknows.blogg.se/
Postat av: HANNA

sv: åh tack så jätte mycket :) jätte kul med nya ansikten! :) hoppas att du trivs och blir kvar här! :)

2009-05-23 @ 18:53:11
URL: http://hannaforevarn.blogg.se/
Postat av: HANNA

och rösta jätte gärna på mig som veckans blogg :) hos: http://fridasjoblom.blogg.se/2009/may/utkast-har-kommer.html#comment (jag är nummer ett där!)

2009-05-23 @ 18:53:33
URL: http://hannaforevarn.blogg.se/
Postat av: HANNA

sv: hoppas jag att du gör (A) :) hihi. jag läser självklart din blogg! :) ha en fin kväll

2009-05-23 @ 19:31:37
URL: http://hannaforevarn.blogg.se/
Postat av: HANNA

sv: så lugnt så :) jo gud, det var otroligt skoj ;)

2009-05-23 @ 19:40:47
URL: http://hannaforevarn.blogg.se/
Postat av: Beatrice [foto, vardag & kläder]

jo det är dom! :)

2009-05-23 @ 20:00:03
URL: http://beattriicee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0