Duktig? :)

Nu har jag rest runt.. Åkte till sl centret och skulle klaga. Jag och min vän åkte till fridhemsplan och bytte till blåa linijen. När vi gick av stod det först en skyllt sen försvann den. Men vi hittade en in gång där det stod SL överhela dörrarna.. Men det va fel, vi skulle till huset bakom.. Helt random. Jag va inställd på att bli sur och tjata..
Men det gick STRÅLANDE jag sa "Jag ska hämta ut ett buss kort som ni tog i fredas" Så lämnade jag fram lappen. Han gick till datan och började fixa. När han kom tillbaka så skulle jag visa mitt ID. det gjorde jag, då han sa "Ja precis du är 20 så.." Jag avbryter och säger:
"Vi köpte buss kortet i början av september då jag va 19, och enligt era resvillkor så får man åka fram tills kortets slut, så de måste varit o kunniga kontrolanter"
"Ja precis det måste ha blivit något missförstånd"
BÄST AV ALLT: han stämplade min räkning med röd text AVSKRIVEN! 
haha!

Efter det åkte vi till.. Ja en station och gick till SL:s hitte-gods, min vän skulle kolla efter en sjal som hon glömt. SHIET vad folk tappar och glömmer saker. Hela alltet va fullt med nycklar, kläder, böcker, paraplyer m.m. Vi gick i genom ett jätte mysigt ställe. De va en liten kanal med gräs där vilda kaniner åt på gräset, solen sken och det va helt fridfullt. Små bryggor som man kunde sitta vid och mysa. sen gick vi upp för en trappa som hade en betong mur precis intill... 
Åvan för trapporna låg centralen.. så ni kan gissa vilket kaos och hur mycket ljud det va! Så konstig att de kunde vara så tyst och sen POF massa trafik ljud!

Vi åkte hem till min vän och väntade på min lilla syster. När hon kom bar det av till att simma, Va där ca 3 timmar. Jag simmade och tränade lite. Men jag orkade inte så värst mycket. Armarna började skaka och benen började sjunka. Men har "bara" ätit en liiiten bulle och två mackor i dag.. så det kan ha med saken att göra? :S

MIN JACKA FRÅN HM HAR INTE KOMMIT ÄN!! :(  

Men jag ska se om jag kan lägga in lite bilder från min vardag i morgon. Senast på onsdag! :) så att bloggen blir lite roligare. Hoppas ni haft en fin dag i dag :)

Puss Puss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0