Närvös - Lever i ånger.

Jag är så nervös in för behandlings hemmet. Det är ca 1-3 månaders vänte tid, beroende på hur alvarligt det är också. Men just nu känner jag mig bara som ett enda problem. Psykologen skulle ringa eller maila in till hemmet och jag själv ska posta lappen i morgon.

Egentligen ville min mamma lägga i brevet eller vara med när jag postar det för att se att jag verkligen gör det. Men det känns som att det är mig det handlar om och jag vill känna att jag gör rätt för mig själv, innerst inne vet jag att det är det här jag vill och genom att slänga brevet i soporna skulle jag svika mig själv på något sätt.
Så i morgon åker det i lådan ^^.

I dag har jag varit ganska jobbig mot folk, antar jag.. Mitt humör har svängt hit o dit, upp o ner, fram och tillbaka.. Framför allt mot lilla syster och pojkvännen, demjag absolut inte vill "straffa". Jag vill inte att jag ska ta ut saker på andra, men det är som om jag tappar kontrollen och så händer det bara och sekunden efter ångrar jag det jag nyss sa/gjorde. Det är som om jag alltid ångrar saker jag gör eller säger, då maten ligger först.. Stoppar jag något i munnen ångrar jag det på engång och spottar ut det.  Men med saker som jag gör eller säger, är omöjligt att ändra på.

Jag ångrar att jag ätit så mycket som jag gjort i dag.
Jag ångrar att jag och pojkvänen nästan bråka för att jag mår lite konstigt.
Jag ångrar att jag aldrig vågade åka till stan i dag.

Men i morgon ska jag till skolan och hämta mina betyg - som jag nog inte vill se.
Sen har jag funderat på att färga håret, någon som vet en bra frisör? (:


Puss och kram alla söta (: <3





Kommentarer
Postat av: Bea

Hoppas allt är bra med dig idag :D

2009-06-11 @ 23:53:42
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: okej där tycker jag faktiskt många har fel när de låter inte en träna, om du hade BMI på 14-15 då, för då är det för lite för vem som helst. Tror det skulle vara lättare att äta för vem som helst om de fick träna. Jag läste en gång hos minicookie.blogg.se (hon har haft anorexia) att utan träning sås kulle hon inte orka eller nåt sånt och jag förstår det.

Och alla är fina på sina sätt, så du är inte fulare än andra:)

Min mormor och syskon ska vara här i helgen, vi ska nog bara mya annars vet jag inte, jag ska ut och promenera iaf.

Vad ska du göra?



Bra att du bestämde att skicka brevet ändå, det är modigt gjort!

2009-06-12 @ 07:30:29
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0